About Us

Who we are

Η Artventure Productions είναι μια εταιρεία μουσικών και καλλιτεχνικών παραγωγών, που εξειδικεύεται σε special, corporate και private events απο το 2004. Η σύνθεση πρωτότυπων μουσικών, η δημιουργία μοναδικών tailor made projects, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας παραγωγής με high standards, εγγυώνται, ένα πετυχημένο event, conference meeting, gala dinner, product launch, private party, κοινωνική εκδήλωση κλπ.   

H ομάδα της Artventure αποτελείται από ταλαντούχους επαγγελματίες καλλιτέχνες, μουσικούς και τεχνικούς, με επικεφαλή τον καλλιτεχνικό της διευθυντή Πέτρο Κούρτη.

Από το 2004 μέχρι σήμερα, η Artventure έχει υλοποιήσει με επιτυχία πάνω από 400 καλλιτεχνικές παραγωγές, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική Φήμη στην Ελληνική κοινότητα του θεάματος και των special events και “ Happy clients “ από κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Coca Cola, Toyota, Mary Kay, Radisson Hotels & Resorts, Tupperware, Unilever, Nestle, Amway, Sanofi και πολλές άλλες.

Δείτε τα σχετικά Testimonials,  στην αντίστοιχη ενότητα

artvɘnture – Αρ. Γ.E.ΜΗ: 69386803000

 • ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ
  ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ Art Director

  Ψυχή της  Artventure  είναι ο Πέτρος Κούρτης. Μουσικός, performer, εκπαιδευτικός, με διεθνή αναγνώριση ο Art Director της Artventure είναι ένας άνθρωπος δημιουργικός, πολυσχιδής, γεμάτος όραμα και ενέργεια που δίνεται με πάθος σε κάθε project του.

  Ενώ η μουσική του πορεία διατρέχει δεκαετίες, σταθμό στην καριέρα του αποτέλεσε η συνεργασία του με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου και τον Γιώργο Κουμεντάκη για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, κατέχοντας το ρόλο του τυμπανιστή στο χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και ηχογραφώντας με τα κρουστά του τα περισσότερα από τα μουσικά θέματα της έναρξης.

  More about Petros Kourtis

What we do

It's Performance Time
Seasonal
On Stage Acts
Product Launches
Guests' Welcome
During The Cocktail
It's Party Time
Team Building
Greece Through Times

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ...

...ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Ήταν μεγάλη μου χαρά που σας συνάντησα και συνεργάστηκα  μαζί με την υοπέροχη ομάδα σας! Θέλω να σας ευχαριστήσω που μας βοηθήσατε να δημιουργήσουμε ένα τόσο επιτυχημένο event. Η ομάδα σας ήταν εκπληκτική και όλοι έκαναν απίστευτη δουλειά! Οι πελάτες μας σας λάτρεψαν! Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα περισσότερο. Ελπίζω να συνεργαστούμε και πάλι στο μέλλον! Ευχαριστώ

  Pete Mastronardi DUNAJ AGENCY / Event Manager
 • Αγαπητοί μου, Ευχαριστώ παρά πολύ για την πολύτιμη συνεργασία και την υποστήριξη σας ώστε να γίνει το FS Insider μια αξέχαστη εμπειρία. H Four Seasons έγραψε χθες: ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ που κάνατε την εκδήλωσή μας την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα τόσο εντυπωσιακή, όπως γνωρίζατε διοργανώνουμε το συγκεκριμένο event τα τελευταία 8 χρόνια, αλλά η αφοσίωσή σας και το πάθος σας έκαναν το 2019 το πιο επιτυχημένο και αξέχαστο event που έχουμε φιλοξενείται. Ήταν ιδιαίτερη χαρά να συνεργαστούμε μαζί σας για να μετατρέψουμε τις ιδέες μας σε μια πραγματικό event, ο επαγγελματισμός σας, η προσοχή στις λεπτομέρειες, το πάθος και η φροντίδα ήταν εμφανή σε κάθε στιγμή της εκδήλωσης και οι φιλοξενούμενοι και ο διοργανωτής το αντιλήφθητε και το εκτίμησε ιδιαίτερα. Σας παρακαλούμε μεταφέρετε στα μέλη της ομάδας σας τις καλύτερες ευχές μας και ένα ακόμα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το χρόνο που αφιέρωσαν σε αυτό το event. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μαζί πολλά ακόμα μαγικά events. Ευχαριστώ Elisa & team

  Elisa Peroli Four Seasons Astir Palace Hotel Athens / Director of Catering
 • Η εκδήλωση της εταιρείας μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία με θετικότατα σχόλια από τον κόσμο για το όλο concept και το σχεδιασμό. Όλοι οι καλλιτέχνες ήταν εξαιρετικοί και η μπάντα σκόρπισε ενθουσιασμό και κέφι ανάμεσα στους εργαζόμενους, τόσο στα γραφεία μας, όσο και στην μονάδα παραγωγή. Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να ξανασυνεργαστούμε μαζί σας στο σύντομο μέλλον

  Katerina Papakonstantinou Elbisco / Corporate Communication & Affairs Manager
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία στην εκδήλωσή μας. Η δράση κρουστών ήταν εξαιρετική αφήνοντας τον κόσμο με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το πιο σημαντικό είναι το ότι τα μηνύματα θα συνεχίσουν να "δουλεύονται" στην καρδιά και το μυαλό των συμμετεχόντων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σας ευχαριστούμε επίσης, για την άμεση ανταπόκριση και την οργανωτική σας συνέπεια. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία και ελπίζω ότι θα έχουμε τη χαρά και την ευκαιρία να συνεργαστούμε και πάλι στο μέλλον.

  Gianna Stavropoulou MEIDANIS S.A. / Communications & Marketing
 • Σας ευχαριστούμε για όλη τη βοήθεια και υποστήριξή σας, για την επιτυχία της εκδήλωσής μας στην Κέρκυρα! Είχαμε μεγάλη ανταπόκριση, όλοι οι καλλιτέχνες ήταν καταπληκτικοί. Τα λέμε ξανά.
  Kirsty Brooks & George Brooks Asaro / Event & Destination Production Specialists
 • Η ομάδα σας είναι εκπληκτική, αφοσιωμένη, επαγγελματική και γνωρίζω πόσο σκληρά δούλεψαν όλοι για να γίνουν τα πάντα επιτυχημένα. Ανυπομονούμε για το επόμενο project μας Από όλους μας στo Greek Link ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Σας ευχαριστώ πολύ, είστε καταπληκτικοί και εκτιμώ πραγματικά όλες τις προσπάθειές σας για λογαριασμό μας.

  Sam Zarifas Greek Link / Marketing Director
 • Ο στόχος ήταν δύσκολος… Τα στελέχη πωλήσεων, μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι, να διασκεδάσουν, να ανακαλύψουν τις αξίες και τα αποτελέσματα της ομαδικής δουλειάς και της υπομονής και να εξερευνήσουν ένα νέο κόσμο. O Πέτρος Κούρτης, οι συνεργάτες μουσικοί και τα κρουστά τους τα κατάφεραν. Δημιούργησαν μία μοναδική ατμόσφαιρα και για λίγες ώρες μας έκαναν όλους μουσικούς.

  Περικλής Αθανασίου OPAP S.A. / Head of Sales Training
 • Ο Πέτρος Κούρτης κατάφερε να μας μαγέψει, να μας ταξιδέψει και να μας παρασύρει σε άγνωστα για εμάς μουσικά μονοπάτια. Με τα κρουστά και το ρυθμό του έδωσε στην κυριολεξία μια διαφορετική νότα στη βραδιά μας. Η μουσική είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος έκφρασης συναισθημάτων κι αυτό φάνηκε στα πρόσωπα όλων μας! Μπράβο στον Πέτρο και στην ομάδα του!

  Χρήστος Δήμας Radisson Blu Park Hotel Athens / Γενικός Διευθυντής
 • Ο Πέτρος και η ομάδα του ήταν η απόλυτη λύση στην ανάγκη μας. Και τα δύο events της Artventure που επιλέξαμε (The Cooks, The Drum Circle) προσαρμόστηκαν στην κουλτούρα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ομάδας μας και εκτελέστηκαν άψογα. Το πρόγραμμα “The Cooks” μας εξέπληξε ευχάριστα και μας έκανε να δούμε την καθημερινή επαγγελματική μας ζωή μέσα από τα μάτια της μουσικής ενώ το Drum Circle μας απέδειξε πως όσο κι αν υπάρχει «θόρυβος», οι αληθινές ομάδες μπορούν πάντα να δουλέψουν αποτελεσματικά και να μεταμορφώσουν τον "θόρυβο" σε μελωδία.

  Στέφανος Κουρουθανάσης Unilever Food Solutions / Sales Strategy Manager
 • Στον απόηχο της ιδιαίτερα επιτυχημένης εταιρικής μας συνάντησης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κούρτη αλλά και την ομάδα του, για την καταλυτική συμμετοχή τους στην επιτυχία αυτή. Το δρώμενο με τα κρουστά, η σκηνική σας παρουσία και – κυρίως – η συμβολή σας στη δημιουργία ομαδικού πνεύματος  και ευχάριστης ατμόσφαιρας ανάμεσα στα στελέχη της Sanofi ήταν εξαιρετικά, σε μια ιδιαίτερη χρονική στιγμή για την εταιρία μας.

  Πάνος Γιαννάτος Sanofi – Aventis SA / General Manager, Diabetes & Cardiovasculars
 • Ο κ. Κούρτης και η ομάδα του, εμπνεύστηκαν από το ανανεωμένο κατάστημα της Εθνικής και δημιούργησαν για λογαριασμό της ΑΒ Βασιλόπουλος το μουσικό θέμα των εορταστικών εκδηλώσεων, παρασύροντας στο χαρούμενο ρυθμό, πελάτες και εργαζόμενους. Χρησιμοποιώντας ως αυτοσχέδια κρουστά προϊόντα του καταστήματος, παρουσίασαν μια εντυπωσιακή παράσταση ήχου και ρυθμικής κίνησης, που εξέπληξε ευχάριστα τους παρευρισκόμενους. Ο κ. Κούρτης, δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης με πάθος για τη δουλειά του, αλλά και ένας άψογος συνεργάτης. Ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να συνεργαστούμε με την Artventure και ευχαριστούμε όλη την ομάδα για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

  Μαρίνα Πρίνου AB Vassilopoulos / Advertising & Promotions Manager
 • Μια λέξη δεν είναι αρκετή αλλά μπορεί να δώσει μια εικόνα για το τι να προσδοκείτε από την Artventure: A M A Z I N G ! Ευχαριστούμε τον κ. Κούρτη και την ομάδα του που μοιράστηκαν μαζί μας το πάθος τους μέσα από μια εκπληκτική performance κατά τη διάρκεια του Latin America´s Summit gala dinner στην Καππαδοκία.

  Becky Cornejo Mary Kay Mexico / Special Events Director
 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την καταλυτική συμβολή σας, καθώς και των συνεργατών σας, η οποία έδωσε μια διαφορετική πνοή δυναμισμού, ζωντάνιας και πανηγυρικής ατμόσφαιρας στο Συνέδριο του Ομίλου μας.

  Φωκίων Μπράβος International Life / Πρόεδρος Ομίλου
 • Ευχαριστούμε πολύ την Αrtventure και τον κ. Κούρτη για την εξαιρετική συνεργασία αλλά και το εκπληκτικό αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!

  Μαρία Αρτίκη OK Anytime Market A.E. / Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας
 • Έχουμε πραγματοποιήσει δεκάδες δραστηριότητες με τα στελέχη μας τα τελευταία χρονιά. Καμιά από αυτές όμως δε συνδύαζε τόσο επιτυχημένα το στοιχειό της διασκέδασης με τη βιωματική εμπειρία και την μετάδοση μηνυμάτων στους ανθρώπους μας. Η δραστηριότητα αυτή βοήθησε όλους μας να κατανοήσουμε τη σημασία της ομαδικότητας και του συντονισμού, καθώς και τη σπουδαιότητα του καθενός στο συνολικό αποτέλεσμα.

  Σπύρος Τρύφωνας Nestle Hellas S.A. / Corporate Sales Director
 • “Μουσική θεών εύρημα ούσα” και  με την καθοδήγηση του εμπνευσμένου μουσικού Π. Κούρτη, πραγματικά βιώσαμε μια εξαιρετική διαδραστική εμπειρία που συνέβαλε τόσο στην ψυχική μας ανάταση κι ευφορία  αλλά και στην ουσιαστική καλλιέργεια της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Ευχαριστούμε!

  Αθηνά Καραμπιτσάκου Nestle Hellas S.A. / Executive Secretary – Sales Department
 • Μια καταπληκτική ευκαιρία για όλους στο Εμπορικό Τμήμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον  να καταλάβουν πως μπορούν 1.000 άνθρωποι να εργαστούν αρμονικά, σαν ένα χέρι, επιδεικνύοντας δυνατό πάθος για έναν κοινό στόχο. Ο κ. Κούρτης και η καλά οργανωμένη ομάδα του συνέβαλλαν στην επιτυχία του ετήσιου Συνεδρίου Πωλήσεων & Marketing της εταιρίας μας, στο οποίο όλες οι ομάδες πωλήσεων πήραν μέρος σε μια αξέχαστη εμπειρία, έχοντας ως οδηγό τον ταλαντούχο μουσικό

  Γ. Κουτσούκος Coca Cola – 3E / Category Trade Marketing Manager

Artventure Camp

Follow Your Art

9th Artventure Camp

Το ARTVENTURE CAMP είναι ένα επιτυχημένο concept καλλιτεχνικών-εκπαιδευτικών διακοπών με την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης μουσικού και εκπαιδευτικού Πέτρου Κούρτη, ο οποίος πλαισιώνεται από μια ομάδα καταξιωμένων καλλιτεχνών και εκπαιδευτών.

Ένα επταήμερο ταξίδι ψυχαγωγίας γεμάτο τέχνη, ρυθμό, μουσική, ευεξία, χτισμένο γύρω από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εστιάζει στην ανάπτυξη καλλιτεχνικών δεξιοτήτων, στη δημιουργική σκέψη, στη διαδραστική επικοινωνία και στις ανθρώπινες σχέσεις.

    Υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής ενότητας Λευκάδος

 • 00 days
 • 00 hours
 • 00 minutes
 • 00 seconds

Our News

Η Ομπρελα Του Βοσπορου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Artventure Πέτρος Κούρτης και η ομάδα του Drum Voice, συμμετέχουν στην παράσταση Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Καμεράτα Ορχήστρα των [...]

Το νέο site του ARTVENTURE CAMP είναι εδώ!

Αγαπητοί φίλοι, Η ομάδα της ARTVENTURE με χαρά ανακοινώνει το launch του νέου site  που δημιουργήθηκε ειδικά για το ARTVENTURE CAMP. Πρόκειται για μία νέα σελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στις [...]

Contact Us

Let's stay in touch
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.