Μια καλλιτεχνική πρόταση που στηρίζεται στην ομαδικότητα, την επικοινωνία και την φαντασία των συμμετεχόντων μέσα από διαφορετικές ομαδικές καλλιτεχνικές δράσεις. Στόχος: η δημιουργία και εκτέλεση, μέσα από τα στάδια μιας « καλλιτεχνικής εκπαίδευσης », ενός μοναδικού ενορχηστρωμένου μουσικού θέματος (θα μπορούσε να είναι ο ύμνος της εταιρείας/ομάδας /προϊόντος τους) όπου πρωταγωνιστές όλων των συνθετικών στοιχείων είναι οι ίδιοι οι καλεσμένοι.

Οι στίχοι, που είναι και το πιο βασικό συνθετικό στοιχείο, θα γραφούν και θα τραγουδηθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Θα δοθούν μια σειρά από λέξεις κλειδιά που θα βοηθήσουν στη δημιουργία των στίχων, πχ. πάθος, ομάδα, μαζί, ψηλά, κλπ. Θα έχει προηγηθεί, μόνο η δημιουργία της μουσικής σύνθεσης του ύμνου καθώς και οι στίχοι του Refrain.

ACTION scene by scene
Οι μουσικοί καλωσορίζουν τους συμμετέχοντες, δημιουργώντας ένα ρυθμικό περιβάλλον.
Η ενέργεια κορυφώνεται και ο DRUM Leader εξηγεί τι θα ακολουθήσει και με πιο τρόπο θα δουλέψουν οι ξεχωριστές ομάδες, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα έναν υπεύθυνο μουσικό-βοηθό για την κάθε ομάδα.

Σχηματίζονται 4 ομάδες.

Α. LYRICS
B. Groovy masters
C. Dancers
D. CHOIR.

Κάθε ομάδα οδηγείται στο χώρο δράσης της και ξεκινάει η δημιουργία των 4 στοιχείων.

ΣΤΙΧΟΙ – ΡΥΘΜΙΚΗ Υποστήριξη – Χορευτική συνοδεία – Χορωδία, τραγούδι μελωδικής γραμμής μουσικού θέματος.

Κάθε ομάδα αναλαμβάνει δράση για περίπου 30-40 λεπτά.

Όλες οι ομάδες συντονίζονται από την ομάδα καλλιτεχνικής παραγωγής και των υπεύθυνο ροής και δράσης (Π. Κούρτης). Όταν όλες οι ομάδες έχουν τελειώσει με την εκπαίδευσή τους, συναντιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να ενωθούν τα 4 στοιχεία και να χτιστεί η ενορχήστρωση.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.