Μια ολοκληρωμένη θεματική καλλιτεχνική παραγωγή. Μια φωτεινή Ελλάδα ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και μαζί της και οι καλεσμένοι σας. Από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι τη Σύγχρονη, μια διαδρομή γεμάτη φως, εντυπωσιακά κοστούμια, μουσική και θέαμα μοναδικό.

Το πρώτο άγγιγμα, ένα εντυπωσιακό welcome από Ιέρειες & Αρχιέρειες, Νύμφες, Αγάλματα, Αρχαίους Θεούς. και τα Ζωντανά Αγάλματα

O ήχος των Τυμπάνων που συνόδευσε την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, η πρώτη μελωδία από τα δάχτυλα μιας εκπληκτικής Αρπίστριας.

Η κίνηση, η εικόνα και ο Χορός των Ιερειών, έρχεται να μετατρέψει τη βραδιά σε μια πραγματική τελετή.

Η Ελλάδα ταξιδεύει και αφήνει τα ίχνη της στο χρόνο. Εντυπωσιακά performing projects on stage, όπως το Spartan Secrets και το Odysseuss Dream δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα φέρνοντας στη σκηνή με ένα μοναδικό τρόπο εικόνες και στιγμές από την αρχαιότητα.

Η σύγχρονη Ελλάδα κάνει την εμφάνισή της για ένα εντυπωσιακό Grand Finale με πρωταγωνιστές το Συρτάκι, το Ζορμπά και μελωδίες σπουδαίων Ελλήνων συνθετών όπως Μ. Θεοδωράκης, Σ. Ξαρχάκος και Γ. Ζαμπέτας.

Το Greece Through Times καλωσορίζει τους πολίτες όλου του κόσμου και φέρνει την Ελλάδα πιο κοντά τους, αφήνοντας τους με την καλύτερη και πιο εντυπωσιακή ανάμνηση.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.